- 2 el Water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Tahu telur (ei tofu) op tafel.
- Verhit de olie in een kleine pan en bak ui en knoflook op laag vuur onder regelmatig roeren, totdat de ui zacht is (ongeveer 5 minuten).
- Voeg tomaten toe en bak al roerend gedurende 3 à 4 minuten, of totdat de tomaat is gebakken tot pulp. Voeg de sojasaus, water en suiker toe, breng alles aan de kook. Serveer warm.
- Snijd tofu in kleine stukjes of prak ruwweg met een vork. Roer in de eieren, kruid met zout en peper en voeg de groene uien toe.
- Verwarm een grote koekenpan, vet de bodem licht in met olie en bak het ei mengsel in kleine ronde omeletten. Maak meerdere en houd ze warm op een kookplaat.
- Serveer onmiddellijk bedekt met de saus. Garneer indien gewenst met dunne diagonale stukjes van de groene ui.