Cocktail van paling en appel

Cocktail van paling en appel

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke paling cocktail met appel, sinaasappelsaus en bieslook. Heerlijke combinatie van smaken om indruk te maken op je gasten.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 g Jumbo Bieslook
  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cocktail van paling en appel op tafel.

  1. Snijd de paling schuin in dunne reepjes.
  2. Schil de appel en snijd in kleine stukjes. Knip de bieslook in stukjes van 1 cm. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 theelepel oranje schil af. Pers de sinaasappel uit.
  3. Roer in een kom de geraspte schil met 1 eetlepel sinaasappelsap, de sherry en zure room tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep in een andere kom de paling, appel, 1 eetlepel bieslook en 1 eetlepel saus door elkaar.
  5. Verdeel de cocktail over vier coupes of schaaltjes en schep de rest van de zure roomsaus erover. Strooi de bieslook erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Cocktails Appel