Champignons a lescargots

Champignons a lescargots

Smulweb imageSmulweb

Fruitige ui en kruidenboter met knoflook zijn een perfecte match voor champignons a lescargots. De smaak van deze klassieke Franse snack wordt verrijkt door slagroom en peterselie. Goudbruin gegratineerd onder de grill maakt het onweerstaanbaar.

25 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Champignons a lescargots op tafel.

  1. Fruit de uienringen in wat boter en voeg de kruidenboter-kruiden en knoflook toe.
  2. Voeg de hele champignons toe en laat deze 10 minuten smoren (met de deksel op de pan).
  3. Bind het kookvocht met zoveel aangemengde bloem als nodig en breng op smaak met peper en Aromat of bouillonpoeder.
  4. Roer er vervolgens de slagroom en de peterselie door.
  5. Verwarm de grill voor.
  6. Schep de champignons met wat saus in éénpersoons vuurvaste potjes of schaaltjes en bestrooi ze rijkelijk met de geraspte kaas.
  7. Laat het gerecht kleuren onder de grill.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons