Koolhydraat arme spinazie taart

Koolhydraat arme spinazie taart

Smulweb imageSmulweb

Deze koolhydraatarme spinazietaart is een aanrader voor elke gelegenheid. Gebruik de helft van de boter om de taartbodem perfect knapperig te maken en de vulling van ricotta, spinazie en ui-knoflook. Bak in de oven op 240°C voor 35 minuten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Alpro soja room light
  • 900 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Koolhydraat arme spinazie taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 240°C. Vet de springvorm in met de helft van de boter. Bekleed de vorm met het deeg.
  2. Verhit de rest van de boter in een pan en fruit ui en knoflook.
  3. Klop de eieren los in een grote kom. Meng de slagroom, de spinazie, de ricotta en de ui-knoflook erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep de vulling in de springvorm en bak de taart gedurende 35 minuten in het midden van de hete oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bakken Spinazie Taart