Andijvie met ansjovis balsamico azijn en tomaat

Andijvie met ansjovis balsamico azijn en tomaat

Smulweb imageSmulweb

Zin in andijvie, maar niet het doorsnee stamppotje? Probeer deze andijvie met ansjovis balsamico azijn en tomaat eens. Na 5 minuten onder de grill heb je een verfijnd smaakvolle ovenschotel. Serveer het gerecht meteen.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Andijvie met ansjovis balsamico azijn en tomaat op tafel.

  1. Wrijf de ansjovisjes en de knoflook fijn in een vijzel. Voeg de kruiden toe en de balsamico en de olijfolie. Stamp en roer tot je een mooie saus hebt.
  2. Schik de andijvie en de stukjes tomaat in een ovenschaal en verdeel de saus overal over de groenten.
  3. Zet de schaal onder de gril in de oven (200 graden) en laat zo 5 minuten grillen.
  4. Schep dan alles voorzichtig om en om en laat nog eens 5 minuten grillen.
  5. Dien meteen op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen