Spaghetti met groene pesto en knoflookgarnalen

Spaghetti met groene pesto en knoflookgarnalen

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze smaakvolle spaghetti met groene pesto en knoflookgarnalen. Spaghetti met garnalen, champignons en pijnboompitten, gecombineerd met overheerlijke groene pesto. Echte Italiaanse smaken op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaghetti met groene pesto en knoflookgarnalen op tafel.

  1. Kook de spaghetti.
  2. Bak in een wok de garnalen gaar. Schep daarna de champignons erbij en bak ze totdat ze bruin zijn. Bak ondertussen in een koekenpan de pijnboompitten knapperig.
  3. Giet de spaghetti af en doe het in de wok. Schep hierbij de pesto en roer het goed door. Voeg eventueel een beetje melk of water toe als je het wat smeuïger wilt hebben.
  4. Roer als laatste de pijnboompitten erdoor en breng op smaak met zout en peper. Strooi er eventueel nog wat geraspte pecorinosnippers overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groene pesto