Haringtartaar als amuse

Haringtartaar als amuse

Smulweb imageSmulweb

Een lekker frisse amuse van haringtartaar, op een bedje van peterselie en sjalot, geserveerd op brood met mosterd-roommengsel. Garneer met extra peterselie en geniet!

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Zure room

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Haringtartaar als amuse op tafel.

  1. Verwijder de staartjes van de haringen en snijd ze tot tartaar.
  2. Meng de helft van de peterselie en het sjalotje door de tartaar.
  3. Meng de mosterd met de zure room of yoghurt en de peper.
  4. Snijd het brood diagonaal door en besmeer de broodjes met het mosterd-roommengsel.
  5. Verdeel de haringtartaar over de broodjes en garneer met de rest van de peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses