- 1 Rode peper
- 1 tl Garnalenpasta
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Indonesische varkenslappen in kokosmelk op tafel.
- Dep de blokjes varkensvlees met keukenpapier droog en bestrooi ze met versgemalen peper. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak het vlees op hoog vuur in ongeveer 5 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan.
- Verhit opnieuw 2 eetlepels olie in de hapjespan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper gedurende 3 minuten.
- Voeg de blokjes vlees, kokosmelk, ketjap en trassie toe aan het uien-mengsel en breng het gerecht tegen de kook aan. Laat het vlees ongeveer 50 minuten op een laag vuur (op een sudderplaatje) met het deksel op de pan gaar stoven.
- Breng de gestoofde varkenslapjes in kokosmelk verder op smaak met zout.