Pasta met zalm en raapsteeltjes

Pasta met zalm en raapsteeltjes

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met gerookte zalm, kappertjes en raapstelen in een sausje van slagroom en rode ui. Op smaak brengen met zout, citroensap en versgemalen zwarte peper.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 g Raapstelen

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met zalm en raapsteeltjes op tafel.

  1. Kook 350 g tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Breng in de pastapan 200 ml slagroom aan de kook.
  3. Voeg 1 rode ui in ragdunne reepjes, 200 g gerookte zalmreepjes, 3 eetlepels kappertjes toe.
  4. Schep eerst de tagliatelle met wat kookvocht en vervolgens 1 bosje raapstelen door de pasta.
  5. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta