Ravioli carbonara met broccoli en groene kruiden

Ravioli carbonara met broccoli en groene kruiden

Smulweb imageSmulweb

Ravioli carbonara met broccoli en groene kruiden. Lente-uitjes en knoflook 2 minuten bakken. Warme ravioli en broccoli, saus en de helft van de kruiden toevoegen. Op smaak brengen met zwarte peper en zout. Bestrooi met de resterende kruiden.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 g Broccoliroosjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ravioli carbonara met broccoli en groene kruiden op tafel.

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoliroosjes de laatste 5 minuten mee. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Maak ondertussen de lente-uitjes en de knoflook schoon en snijd ze in plakjes.
  3. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de lente-ui en knoflook gedurende 2 minuten.
  4. Voeg de warme ravioli en broccoli, de saus en de helft van de kruiden toe. Warm goed door en breng eventueel verder op smaak met (versgemalen) zwarte peper en zout.
  5. Schep de ravioli in 2-3 diepe warme borden en bestrooi met de rest van de kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Kruiden Broccoli