Witte vis quiche met belegen kaas

Witte vis quiche met belegen kaas

Smulweb imageSmulweb

Wat dacht je van een witte vis quiche met belegen kaas? Een heerlijke, hartige taart die gemakkelijk te bereiden is! Meng melk, brood, boter, en alle ingrediënten en verdeel deze over kleine taartvormen. Leg tenslotte een aantal stukjes vis erop. Bak het in de oven tot het gestold en goudbruin is.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte vis quiche met belegen kaas op tafel.

  1. Kook melk, brood en boter samen en prak fijn.
  2. Meng de overige ingrediënten er goed doorheen.
  3. Verdeel het mengsel over kleine of grote taartvormen. Leg een paar stukjes vis bovenop de taart, half in het beslag gedrukt.
  4. Bak de taart bij 180°C tot het gestold en goudbruin van kleur is (ongeveer 30 minuten).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas