Zalm met appel-prei julienne

Zalm met appel-prei julienne

Smulweb imageSmulweb

Stoom de zalm naar wens en voeg daar een appel-prei julienne aan toe. Laat de stukjes appel met prei zachtjes stoven om de appels lichtjes te karameliseren. Serveer de zalm met een romige saus van visbouillon, witte wijn en room. Naar smaak kan er nog bijgekruid worden.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalm met appel-prei julienne op tafel.

  1. Stoom de zalm (bepaal zelf hoe gaar je ze het liefst hebt).
  2. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Was de prei en snijd in schijfjes.
  3. Doe wat boter in een pan en laat de appel- en preistukjes samen stoven. Als je ze lang genoeg laat stoven, kan de appel lichtjes karameliseren.
  4. Maak de visbouillon en voeg witte wijn en room toe. Laat dit uitkoken en binden.
  5. Bijkruiden naar smaak.
eet smakelijk