- 15 g Koriander
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Thaise vis en papillotte op tafel.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Dep de visfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper.
- Schil de gember, snijd hem in dunne plakjes en daarna de plakjes in reepjes.
- Leg 4 vellen bakpapier naast elkaar.
- Leg op elk vel een kwart van de champignons en taugé.
- Leg op dit bergje een stuk visfilet. Bestrooi de visfilets met de knoflook, de pepertjes en de gember.
- Knijp hierboven een halve limoen uit, besprenkel met sesamolie en met sojasaus.
- Vouw het bakpapier al wat samen en voeg per pakketje 6 eetlepels kokosmelk toe, de overige limoenpartjes en eventueel wat koriander.
- Bind het daarna dicht met keukentouw.
- Leg de pakketjes in de braadslede en zet ze 25 minuten in het midden van de oven.
- Haal ze uit de oven en laat ze nog enkele minuten staan.