Broccoli-aardappeltaart

Broccoli-aardappeltaart

Smulweb imageSmulweb

Met deze broccoli-aardappeltaart waan je jezelf in een luxe Franse bistro. Romig, luchtig en gevuld met broccoli, aardappels en een vleugje knoflook. Kortom, een absolute topper voor elke maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Broccoli-aardappeltaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 gr.
  2. Kook de broccoli gaar in ruim water.
  3. Klop in een kom de eieren, kwark, knoflook, kaas, peper en zout goed door elkaar.
  4. Bedek de springvorm met het bladerdeeg en verdeel de aardappelschijfjes en de broccoli in laagjes in de springvorm.
  5. Giet daarna het eimengsel eroverheen.
  6. Bak de taart in 50 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Zuivel Kruiden Bakken Bladerdeeg Taart