Tapas van gemarineerde artisjokharten

Tapas van gemarineerde artisjokharten

Smulweb imageSmulweb

Tapas van gemarineerde artisjokharten met sjalot, knoflook en homemade dressing van azijn, olie, peper, mosterd en honing. De smaken worden heerlijk ingetrokken na minimaal 4 uur marineren. Voor het opdienen wat fijngesneden basilicum toevoegen en eventueel wat geschaafde Parmezaanse kaas eroverheen.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tapas van gemarineerde artisjokharten op tafel.

  1. Laat de artisjokken goed uitlekken (knijp ze een beetje uit).
  2. Pel en snipper de sjalot en de knoflook heel fijn.
  3. Maak een marinade van de azijn, olie, peper, mosterd en honing.
  4. Meng de artisjokharten, knoflook en sjalot door de dressing. Roer alles goed door elkaar. Laat minstens 4 uur intrekken.
  5. Roer voor het opdienen de fijngesneden basilicum door de artisjokharten.
  6. Ook heel lekker met wat geschaafde Parmezaanse kaas erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Artisjok Tapas