Nasi goreng trafasie met sate

Nasi goreng trafasie met sate

Smulweb imageSmulweb

Nasi Goreng Trafasie, Saté en Omeletreepjes. Deze klassieker wil je proeven! De kip blokjes aan de stokjes worden gegrild tot perfectie en dan samen met nasi goreng, maïs- en doperwtjesmix, prei, omeletreepjes, gebakken uien en trassi-olie gemengd. Het resultaat is een heerlijke pan nasi goreng die je absoluut niet wilt missen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Nasi goreng trafasie met sate op tafel.

  1. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd 400 gram kipfilet in kleine vierkante blokjes en marineer deze gedurende 15 minuten met 3 eetlepels Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix). Rijg de stukjes vlees aan satéstokjes en grill ze rondom tot het vlees gaar is.
  3. Bak 3 omeletten in 2 eetlepels olie. Snijd de omeletten vervolgens in schuine reepjes en rol ze op.
  4. Verhit 7 eetlepels olie, voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet toe en bak deze enkele minuten tot het gaar is. Voeg hieraan 5 eetlepels Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix), maïs- en doperwtjesmix en gesneden prei toe en roerbak het geheel 3 minuten.
  5. Voeg de gekookte rijst toe aan het geheel en bak het geheel onder voortdurend omscheppen gedurende 5 minuten op. Voeg de laatste minuut de eieren en de gebakken uien toe en goed omscheppen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng