Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Nasi goreng trafasie met sate op tafel.
- Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd 400 gram kipfilet in kleine vierkante blokjes en marineer deze gedurende 15 minuten met 3 eetlepels Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix). Rijg de stukjes vlees aan satéstokjes en grill ze rondom tot het vlees gaar is.
- Bak 3 omeletten in 2 eetlepels olie. Snijd de omeletten vervolgens in schuine reepjes en rol ze op.
- Verhit 7 eetlepels olie, voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet toe en bak deze enkele minuten tot het gaar is. Voeg hieraan 5 eetlepels Nasi Goreng Trafasie (roerbakmix), maïs- en doperwtjesmix en gesneden prei toe en roerbak het geheel 3 minuten.
- Voeg de gekookte rijst toe aan het geheel en bak het geheel onder voortdurend omscheppen gedurende 5 minuten op. Voeg de laatste minuut de eieren en de gebakken uien toe en goed omscheppen.