Rodekoolschotel

Rodekoolschotel

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke rodekoolschotel uit de oven met gehakt, nasikruiden, aardappelpuree en geraspte kaas. Krokant korstje van paneermeel maakt het helemaal af. Binnen 25 minuten warm geserveerd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 3 Aardappelpuree à la minute naturel

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rodekoolschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak het gehakt rul. Roer op het laatst (een deel van) de nasikruiden erdoor.
  3. Maak de aardappelpuree (van verse aardappels of een pakje) en voeg de geraspte kaas toe.
  4. Verdeel het gehakt, de rode kool en de aardappelpuree in een grote ovenschaal.
  5. Bestrooi de puree met wat paneermeel voor een krokant korstje.
  6. Verwarm het gerecht ongeveer 25 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden