Bladerdeegrolletjes met zwarte olijventapenade

Bladerdeegrolletjes met zwarte olijventapenade

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke bladerdeegrolletjes met een vulling van zwarte olijven tapenade. Makkelijk te maken en heerlijk als borrelhapje of als voorgerecht.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bladerdeegrolletjes met zwarte olijventapenade op tafel.

  1. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  2. Besmeer de plakjes bladerdeeg met de tapenade. Laat 2 cm vrij. Rol de plakjes bladerdeeg losjes op tot aan het stukje wat vrij is. Snij de plakjes in 6 stukjes.
  3. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  4. Leg de plakjes bladerdeeg plat op de bakplaat. Bak de plakjes in plm. 12-15 minuten goudbruin op de 2e richel van onder in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen