Amuse van parmaham met mozzarella en gedroogde tomaten

Amuse van parmaham met mozzarella en gedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Met deze amuse van parmaham met mozzarella en gedroogde tomaten steel je de show. Omwikkeld met Parmaham, gevuld met romige mozzarella, smaaksensatie van gedroogde tomaten en afgemaakt met verse basilicum. Perfect voor een feestelijke gelegenheid!

15 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Buffelmozzarella
  • 4 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van parmaham met mozzarella en gedroogde tomaten op tafel.

  1. Snijd de mozzarella in 8 lange stukjes (er mag wat mozzarella overblijven!).
  2. Snijd de gedroogde tomaten in smalle reepjes.
  3. Leg op elke plak ham een reep mozzarella, wat reepjes gedroogde tomaat en wat gesneden basilicum. Rol de plakken ham voorzichtig op.
  4. Zet de plakken ham vast met 2 olijven aan een cocktailprikker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas Groente Amuses