Risotto met wilde paddenstoelen en walnoten

Risotto met wilde paddenstoelen en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere risotto met wilde paddenstoelen en walnoten voor die 'home made' gevoel. De perfecte combinatie van smaken komt samen. Maak het smakelijk met Parmezaanse kaas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Paddenstoelenmix
  • 20 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Risotto met wilde paddenstoelen en walnoten op tafel.

  1. Borstel de paddenstoelen en snijd ze in stukjes. Snijd de ui fijn.
  2. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de ui en de risottorijst toe en bak ze tot de ui glazig is.
  3. Voeg 1/4 van de bouillon toe en laat de risottorijst het vocht opnemen.
  4. Voeg de paddenstoelen toe en roer het geheel goed door.
  5. Voeg vervolgens weer 1/4 van de bouillon toe en laat het vocht weer opnemen.
  6. Voeg beetje bij beetje de overgebleven bouillon aan de risotto toe en roer het geheel goed door, tot alles opgenomen is.
  7. Voeg tenslotte de walnoten toe en breng het geheel op smaak met versgemalen zwarte peper.
  8. Serveer de risotto met geraspte Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Groente