- 250 g Paddenstoelenmix
- 20 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Risotto met wilde paddenstoelen en walnoten op tafel.
- Borstel de paddenstoelen en snijd ze in stukjes. Snijd de ui fijn.
- Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de ui en de risottorijst toe en bak ze tot de ui glazig is.
- Voeg 1/4 van de bouillon toe en laat de risottorijst het vocht opnemen.
- Voeg de paddenstoelen toe en roer het geheel goed door.
- Voeg vervolgens weer 1/4 van de bouillon toe en laat het vocht weer opnemen.
- Voeg beetje bij beetje de overgebleven bouillon aan de risotto toe en roer het geheel goed door, tot alles opgenomen is.
- Voeg tenslotte de walnoten toe en breng het geheel op smaak met versgemalen zwarte peper.
- Serveer de risotto met geraspte Parmezaanse kaas.