Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

Witte-chocoladecheesecake met aardbeien

Smulweb imageSmulweb

Een goddelijke cheesecake met witte chocolade en aardbeien. Stevig van structuur en heerlijk van smaak. Perfect als dessert voor een etentje of speciale gelegenheid.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Witte-chocoladecheesecake met aardbeien op tafel.

  1. Maak de biscuitjes fijn met een deegroller of keukenmachine. Voeg de gesmolten boter toe.
  2. Bekleed een springvorm van 22cm met bakpapier en schep het mengsel erin. Druk stevig aan en zet in de koelkast.
  3. Klop de slagroom, roomkaas, mascarpone, suiker en vanille tot een glad mengsel. Voeg de gesmolten chocolade toe en klop weer door elkaar.
  4. Schep dit mengsel op de biscuitbodem en laat ten minste 4 uur of liefst een nacht opstijven in de koelkast.
  5. Schep vlak voor het serveren de aardbeien erover die je nog door honing heen kan scheppen en verdeel de aardbeien over de bovenkant van de taart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Aardbeien