Chili con carne

Chili con carne

Smulweb imageSmulweb

De heerlijke geur van Chili con carne vult je huis wanneer je dit gerecht bereidt. Rul het gehakt en voeg alle ingrediënten in een pan toe, laat het geheel 2-3 uur zachtjes pruttelen. Voeg als finishing touch de bonen toe en serveer.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Tomaten gepeld
  • 330 ml Bokbier
  • 150 ml Koffie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chili con carne op tafel.

  1. Verhit olie in een pan. Braad gehakt en vlees bruin aan.
  2. Voeg ui toe en bak tot het glazig is. Voeg dan knoflook toe.
  3. Voeg een blik tomaten en alle andere ingrediënten toe aan de pan. Laat het geheel ongeveer 2-3 uur sudderen.
  4. Voeg een blik bonen toe aan de pan en laat het meesudderen. Voeg het andere blik bonen toe aan het einde. Note: There was no spelling mistake found in the raw recipe instruction.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Chili con carne