Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Cirkels van bladerdeeg met geitenkaas ui en rauwe ham op tafel.
- Snijd de rode uien in dunne ringen.
- Verhit de boter en de olie in een koekenpan en bak de uien met de suiker en het zout goudbruin en gaar. Laat de uien afkoelen.
- Verwijder de plastic vellen tussen de bladerdeegplakjes en leg ze op elkaar. Rol ze uit tot een grote lap van 30 bij 20 centimeter. Verdeel de uien over de deeglap en bestrooi met de geitenkaas. Leg de plakjes ham erop en rol het bladerdeeg stevig op. Verpak het deeg in plastic folie en leg het 15 minuten in de vriezer.
- Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de deegrol in plakjes van 1 cm en leg ze op de bakplaat.
- Schuif in de oven en bak de deeghapjes in 25 minuten goudbruin en knapperig.