Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Mijn lekkere pastasaus op tafel.
- Fijnsnij de ui en pel de knoflook en snij deze in vieren. Snijd de courgette en paprika in dobbelsteentjes van 0.5-1 cm.
- Maak de bouillon door 2 maggiblokjes op te lossen in 500 ml water. Verhit vervolgens olijfolie in een pan en bak de knoflook bruin. Haal de knoflook met een spatel uit de pan en voeg de ui toe. Bak deze glazig en voeg dan het gehakt en peper en zout toe. Bak het gehakt gaar.
- Voeg het blik tomatenblokjes in saus, het pakje gezeefde tomaten en de bouillon toe. Breng al roerend aan de kook. Voeg de oregano en laurierblad toe, zet een deksel half op de pan en laat het af en toe roeren ongeveer 45 minuten inkoken.
- Voeg de courgette en paprika toe en laat het nog +/- 15 minuten pruttelen. Haal het laurierblad eruit en serveer de stoofschotel.