Oatmeal cookies

Oatmeal cookies

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk tussendoortje voor onderweg: zelfgemaakte havermoutkoekjes. Goudbruin gebakken en met cranberry mix voor een friszoete twist. Makkelijk te maken en lekker om te delen!

15 min bereiden

15 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 33 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 33 g Gedroogde cranberry's
  • 30 g Lyles golden syrup

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Oatmeal cookies op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng alle droge ingrediënten (behalve de cranberry mix).
  3. Voeg vervolgens één voor één de natte ingrediënten toe en kneed tot één geheel.
  4. Kneed als laatste de cranberry mix erdoorheen.
  5. Verdeel het deeg in 15 balletjes.
  6. Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel de helft van de balletjes erover met een paar centimeter tussenruimte.
  7. Druk de balletjes een beetje plat met een vork.
  8. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in 15-20 minuten tot de randjes goudbruin zijn.
  9. Laat de koekjes afkoelen op een rek voordat je ze serveert.
eet smakelijk