Kalfstajine met champignons

Kalfstajine met champignons

Smulweb badgeSmulweb

Een heerlijk Marokkaans gerecht, kalfsvlees aangebraden met ui, knoflook en specerijen, op smaak gebracht en gemengd met champignons tot het klaar is.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 340 g groene olijven in blik

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kalfstajine met champignons op tafel.

  1. Doe een scheut olie in een pan en braad het in stukken gesneden kalfsvlees samen met de fijngehakte uien, geperste knoflook en specerijen aan totdat het vlees en de ui bruin zijn geworden.
  2. Voeg zoveel water toe dat het geheel nét onder staat als het vlees en de ui bruin zijn geworden. Voeg de champignons toe.
  3. Breng het geheel weer aan de kook, zet het vuur laag en laat het vlees en de champignons zachtjes gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons