Gehaktballen met karnemelk en kerrie

Gehaktballen met karnemelk en kerrie

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gehaktballen met een verrassende twist van karnemelk en kerrie. Het geheime ingrediënt? Brood! Hierdoor blijven de gehaktballen supersappig van binnen. Eet smakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktballen met karnemelk en kerrie op tafel.

  1. Week het brood in karnemelk en prak het met een vork fijn.
  2. Meng het brood en de overige ingrediënten goed door het gehakt.
  3. Maak van het gehaktmengsel 16 gehaktballen en plaats ze in een met boter ingesmeerde ovenschaal. Zorg dat ze niet te dicht tegen elkaar aan liggen.
  4. Bak de gehaktballen gedurende 1 uur in een oven die is voorverwarmd op 180°C tot ze mooi bruin zijn. Draai de gehaktballen voorzichtig een paar keer om zodat ze aan beide kanten mooi bruin en krokant worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Zuivel