No bake key lime pie

No bake key lime pie

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijke no-bake key lime taart met een kruimelige koekbodem van verkruimelde koekjes en een romige vulling van roomkaas, gecondenseerde melk, limoenrasp en -sap en sour cream. Houd het geduld opbrengen, want het moet minimaal 24 uur in de koelkast om op te stijven!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Gecondenseerde melk
  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke No bake key lime pie op tafel.

  1. Vet een taartvorm NIET in en bedek de bodem met bakpapier.
  2. Doe koekjes (evt met pijnboompitten) in een beslagkom en blitz het fijn. Voeg boter, zout en evt kruiden toe. Meng alles met de pastryblender. Maak hiervan een bodem in de taartvorm. Zet het weg in de koelkast.
  3. Rasp 3 limoenen en pers het sap uit in een glaasje.
  4. Week 3 blaadjes gelatine. Klop de eerste twee ingrediënten los in de beslagkom.
  5. Verwarm het limoensap en los de gelatineblaadjes erin op.
  6. Voeg de sour cream, limoenrasp en limoensap met de gelatine toe aan het roomkaas/gecondenseerde melk-mengsel en meng alles tot een homogene massa met een garde.
  7. Doe het mengsel op de bodem en zet het meer dan 24 uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart