Javaanse stoofschotel (slowcooker)

Javaanse stoofschotel (slowcooker)

Smulweb imageSmulweb

Laat de slowcooker het werk doen en geniet van deze Javaanse stoofschotel. Vlees, paprika en uitjes aangevuld met anijs, tamarinde en mango met een vleugje pinda. Top af met ananasstukjes en mangochutney.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 750 g kalfslappen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Javaanse stoofschotel (slowcooker) op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi deze met peper, paprikapoeder, en bloem. Pel de sjalotjes en snijd ze doormidden. Snijd de paprika in stukjes.
  2. Doe de uitjes, paprika en vlees in de slow cooker. Giet de bouillon erbij en doe de deksel erop. Laat 8 uur op stand low staan.
  3. Voeg een uur voor het opdienen de ananasstukjes en de mangochutney toe. Roer voorzichtig met een houten lepel door.
  4. Verdun evt de saus met ananasvocht als deze te dik is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje