Mozzarella in bladerdeeg

Mozzarella in bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk hartig hapje van mozzarella en tomaat in krokant bladerdeeg. Afgemaakt met een vleugje pesto en verse basilicum. Lekker bij de borrel of als voorgerecht.

25 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Mozzarella in bladerdeeg op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  3. Snijd de mozzarella in plakken en halveer de tomaten.
  4. Prik de plakjes bladerdeeg met een vork in en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
  5. Verdeel de plakken mozzarella over de 6 plakjes bladerdeeg, maar laat daarbij de randen vrij.
  6. Leg op elk taartje van bladerdeeg en mozzarella 3 halve tomaten en bestrijk deze met pesto.
  7. Roer de dooier los en bestrijk de randen van het bladerdeeg met ei.
  8. Bak de taartjes in ca. 15-20 minuten gaar en knapperig in de voorverwarmde oven.
  9. Garneer de mozzarella-bladerdeegtaartjes met basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Bakken Bladerdeeg