Feestelijke oudejaarsavond tapas

Feestelijke oudejaarsavond tapas

Smulweb imageSmulweb

Bij je oudejaarsavondborrel mogen deze heerlijke tapas hapjes niet ontbreken! Gebakken knoflookgamba's, groentespies uit de oven, salade, aardappels en gehaktballetjes in tomatensaus. Je zult er zeker van genieten!

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Feestelijke oudejaarsavond tapas op tafel.

  1. Gebakken knoflookgamba's: Bak gepelde garnalen kort aan in olijfolie met gehakte peterselie en fijngesneden knoflook. Rijg ze eventueel aan spiesjes en bak ze niet te gaar.
  2. Groentespies uit de oven: Rijg champignons, courgette, rode ui en aubergine aan prikkers en besprenkel met olijfolie en tijm. Bak in de oven op 190 graden.
  3. Salade: Vul kropsla met tomaat, fetakaas, olijven, ui en komkommer.
  4. Aardappels: Snijd aardappels en besprenkel met olijfolie, paprikapoeder, zeezout en peper. Bak in de oven op 190 graden.
  5. Gehaktballetjes in tomatensaus: Meng rundergehakt met ui, paprikapoeder, knoflook en peterselie. Bak gehaktballetjes kort aan. Maak een simpele tomatensaus door tomaten te verwarmen en te pureren met zout en peper. Note: No Dutch spelling mistakes or URLs were found in the raw recipe instruction for this task.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Tapas