Amuse van geitenkaasballetjes gerold in bieslook

Amuse van geitenkaasballetjes gerold in bieslook

Smulweb imageSmulweb

Deze amuse van geitenkaasballetjes is lekker fris en verrassend. Gerold in bieslook en sinaasappelschil heb je zeker een smaakvolle eerste gang te pakken.

15 min bereiden

borrel

16 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse van geitenkaasballetjes gerold in bieslook op tafel.

  1. Rooster de pijnboompitjes. Knip de bieslook fijn.
  2. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 el sinaasappelschil af.
  3. Meng de pijnboompitjes, bieslook en sinaasappelschil op een plat bord en maal er royaal peper over.
  4. Draai balletjes van de geitenkaas, zo groot als knikkers.
  5. Rol elk balletje één voor één door het bieslookmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Amuses