Amuse van coquille en gemarineerde komkommer

Amuse van coquille en gemarineerde komkommer

Smulweb imageSmulweb

Deze amuse van coquille en gemarineerde komkommer is super lekker. Hak het coquille-vlees met het mes fijn en breng op smaak met limoenrasp, peper en zout. Leg de coquilletartaar op de komkommer en garneer met flinterdunne Parmaham. Zo genieten!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.1 g Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van coquille en gemarineerde komkommer op tafel.

  1. Hak het coquille-vlees met het mes fijn en breng op smaak met een beetje limoenrasp en zout en peper. Zet het vlees koud weg.
  2. Schil de komkommer en schaaf er linten van. Leg de linten op een bord en giet er het limoensap en de gembersiroop over. Draai er een snufje chilipeper over en dek af. Zet het bordje koud weg.
  3. Maak vier gelijke porties van de coquilletartaar met bijvoorbeeld twee lepels of een bakringetje. Leg de coquilletartaar op de komkommer en garneer met een krul flinterdunne Parmaham.
  4. Leg op elk bordje een paar krullen van de linten komkommer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Komkommer Amuses