Koffie macarons

Koffie macarons

Smulweb imageSmulweb

Pak koffie macarons met romige Monchou-vulling! Maak het beslag, vorm 20 rondjes, en bak ze 12 minuten in de oven. Zet het vervolgens in elkaar - besmeer 24 koekjes met de Monchou-vulling en druk de rest van de koekjes erop. Dat wordt smullen!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 90 g Koffie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Koffie macarons op tafel.

  1. Klop de eiwitten met zout tot stevige pieken. Voeg bij beetjes 2 eetlepels koffie, 175 gram poedersuiker en gemalen amandelen toe en klop weer tot alles goed gemengd is.
  2. Bedek een bakplaat met bakpapier of een siliconen matje.
  3. Vorm met de helft van het beslag 20 rondjes op de bakplaat met voldoende tussenruimte. Bak de koekjes 12 minuten in het midden van de oven op 180 graden (hete luchtoven 165 graden) tot ze gaar zijn. Herhaal dit met de rest van het beslag.
  4. Laat alle 40 koekjes afkoelen.
  5. Voor de vulling klop je de boter op met de rest van de poedersuiker, de rest van de koffie en de Monchou. Besmeer 24 koekjes met de vulling en druk de rest van de koekjes erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koffie Macarons