Geschnetzeltes

Geschnetzeltes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Geschnetzeltes met mals vlees, gebakken champignons en uien, begeleid door geurende roomsaus met een extra pit dankzij de paprikapoeder en witte wijn. Gewoonweg heerlijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Geschnetzeltes op tafel.

  1. Snijd het vlees in kleine stukjes.
  2. Snijd de champignons en ui.
  3. Bak vervolgens de fijngesneden ui in een grote hapjespan.
  4. Braad het gesneden vlees op hoge temperatuur mee.
  5. Voeg de champignons toe en bak ze kort mee.
  6. Strooi het meel erover en braad het geheel kort aan.
  7. Doe nu de crème fraîche erbij.
  8. Voeg al roerend de witte wijn toe totdat het een mooie romige saus is.
  9. Voeg peper, zout en flink wat paprikapoeder toe.
  10. Voeg vlak voor het serveren nog een scheutje wijn toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Gevogelte Kalkoen Kalkoenfilet