- 0.25 Knolselderij
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Cocktail van gerookte paling op tafel.
- Kook het ei 10 minuten hard.
- Maak de mayonaise.
- Snijd de knolselderij in fijne brunoise (je hebt 80 gram nodig) en blancheer ze in kokend water.
- Klop de slagroom stijf en meng hier de mierikswortel door. Meng dit vervolgens weer door de mayonaise.
- Schil de appel, haal er het klokhuis uit en snijd de helft in brunoise. Voeg deze toe aan de mayonaise, samen met de brunoise knolselderij en het fijngehakte ei. Meng alles goed door elkaar.
- Verdeel de helft van de paling en garnalen over de coupes. Voeg er wat saus aan toe, gevolgd door de rest van de paling en garnalen (maar bewaar 8 stukjes paling en 8 garnalen voor garnering).
- Lepel de saus over de coupes en garneer elk met 2 stukjes paling en 2 garnalen.
- Was, droog en hak wat peterselie en strooi dit over de coupes.