Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde varkenshaas met aardappeltjes en sla op tafel.
- Bak het sjalotje en knoflook ca. 2 minuten op half hoog vuur in de olijfolie. Voeg de portobello's toe en zet het vuur hoog. Bak het geheel 4 minuten onder af en toe roeren. Zet het vuur uit.
- Voeg de kaas en pesto toe aan de pan en roer de vulling goed door elkaar.
- Snijd de varkenshaas over bijna de gehele lengte in. Zorg ervoor dat de uiteinden heel blijven. Schep de vulling erin. Omwikkel de varkenshaas met de prosciutto.
- Bak de varkenshaas ca. 25 minuten op hoog vuur onder af en toe draaien of zet de gevulde varkenshaas met de prosciutto ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
- Maak ondertussen de sla aan met de gesneden tomaten en ui. Voeg naar eigen smaak eventueel een dressing toe. Bak daarna de aardappeltjes in ca. 8 minuten mooi bruin.