- 2 biscuitjes
- 250 ml Koffie
- 150 ml cocovite
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Mokka biscuit taart op tafel.
- Meng de boter, het vloeibaar ei, witte basterdsuiker, vanillesuiker en koude koffie met de mixer tot een gladde massa, totdat een stevig smeerbare crème is ontstaan.
- Verwarm de melk in een pannetje en week steeds 1 biscuitje even in de melk.
- Leg vervolgens een laag biscuitjes in een langwerpige schaal (8 stuks per laag).
- Doe hierop een laagje moccacreme.
- Leg het volgende laagje biscuitjes zo neer dat een stevig geheel ontstaat.
- Vul vervolgens de schaal om en om met de biscuitjes en de crème.
- Zorg ervoor dat u met een laag crème eindigt.
- Vul ook de zijkanten met crème.
- Bestrooi de crème met hagelslag.
- Zet de schaal in de koelkast om op te stijven.
- Na ongeveer 2 uur is de mocca-biscuitcake klaar en kunt u er plakken van snijden.