Mokka biscuit taart

Mokka biscuit taart

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere mokka biscuit taart: laagjes biscuit afgewisseld met moccacreme en afgemaakt met hagelslag. Heel eenvoudig te maken en dan genieten maar!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 biscuitjes
  • 250 ml Koffie
  • 150 ml cocovite

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Mokka biscuit taart op tafel.

  1. Meng de boter, het vloeibaar ei, witte basterdsuiker, vanillesuiker en koude koffie met de mixer tot een gladde massa, totdat een stevig smeerbare crème is ontstaan.
  2. Verwarm de melk in een pannetje en week steeds 1 biscuitje even in de melk.
  3. Leg vervolgens een laag biscuitjes in een langwerpige schaal (8 stuks per laag).
  4. Doe hierop een laagje moccacreme.
  5. Leg het volgende laagje biscuitjes zo neer dat een stevig geheel ontstaat.
  6. Vul vervolgens de schaal om en om met de biscuitjes en de crème.
  7. Zorg ervoor dat u met een laag crème eindigt.
  8. Vul ook de zijkanten met crème.
  9. Bestrooi de crème met hagelslag.
  10. Zet de schaal in de koelkast om op te stijven.
  11. Na ongeveer 2 uur is de mocca-biscuitcake klaar en kunt u er plakken van snijden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart