- 200 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Marokkaanse spinaziestamppot op tafel.
- Kook de aardappelen in gezouten water gaar.
- Was de spinazie twee keer, verwijder de harde stelen en hak de bladeren fijn.
- Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
- Snijd de munt en de koriander fijn.
- Giet de aardappelen af, stamp ze fijn met de hete bouillon, de olie, de kaneel en de komijn en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de kruiden, de spinazie en de tomaatreepjes erdoor, verkruimel de geitenkaas erboven en maal er royaal zwarte peper over.
- Variatietips: - Schep 2 eetlepels uitgelekte kikkererwten en eventueel 1 theelepel harissa door de stamppot. - Vervang de tomaatreepjes door dobbelsteentjes courgette.