Zalmbonbon gevuld met avocado

Zalmbonbon gevuld met avocado

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol voorgerechtje: Zalmbonbon gevuld met avocado cayennepeper crème en garnalen. Voeg de ingrediënten samen en vul de vormpjes met de crème en garnalen. Vouw de zalm dicht aan de bovenkant en laat het pakketje opstijven in de koelkast.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmbonbon gevuld met avocado op tafel.

  1. Begin met het pellen van de avocado. Blendeer deze vervolgens met de cayennepeper tot een gladde crème. Voeg daarna de garnalen toe aan de crème en meng goed.
  2. Beleg het vormpje met huishoudfolie en leg hier vervolgens een dun stukje zalm op.
  3. Vul de zalm vormpjes met de avocado garnalen crème en vouw de zalm dicht aan de bovenkant.
  4. Laat het pakketje een paar uur in de koelkast opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Avocado