Kroketbroodjes

Kroketbroodjes

Smulweb imageSmulweb

Een lekker krokant broodje met warme kroket, wie wil dat nou niet? Ontdooi 4 vellen bladerdeeg, leg op elk velletje een kroket en vouw het bladerdeeg er goed omheen. Voor een extra krokant laagje even bestrijken met een geklutst ei en na 30 minuten in de oven zijn ze perfect!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kroketbroodjes op tafel.

  1. Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg.
  2. Leg op elk velletje bladerdeeg een bevroren kroket.
  3. Vouw het bladerdeeg goed om de kroket. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei.
  4. Zet de kroketbroodjes in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bladerdeeg