Gemarineerde varkenshaas

Gemarineerde varkenshaas

Smulweb imageSmulweb

Deze gemarineerde varkenshaasjes zijn een must-try! Laat de marinade een nachtje staan en braad ze de volgende dag gaar. Voeg de rest van de marinade, champignons, pindakaas en room toe voor die heerlijke smaak.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gemarineerde varkenshaas op tafel.

  1. Snijd de varkenshaasjes in blokjes en voeg de marinade toe. (De marinade bevat alle ingrediënten behalve de pindakaas, champignons en room).
  2. Zet het vlees met de marinade een nacht in de koelkast zodat het lekker in het vlees kan trekken.
  3. Braad de haasjes de volgende dag gaar en voeg daarna pas de rest van de marinade toe.
  4. Voeg de champignons toe en laat ze even mee sudderen.
  5. Voeg als laatste de pindakaas en room toe.
  6. Roer alles goed door en serveer de varkenshaasjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees