Wijngaardslakken met kruidenboter

Wijngaardslakken met kruidenboter

Smulweb imageSmulweb

Wijngaardslakken met heerlijke kruidenboter. Combineer grof gemalen zout, peper, sjalotjes, knoflook, bladpeterselie, cognac en boter om deze verwennerij te creëren. Verwarm deze ongeveer 10 minuten in de oven en geniet ervan!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 g Slakken
  • 1.5 g Cognac

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Wijngaardslakken met kruidenboter op tafel.

  1. Hak 1 sjalotje, 1 teen knoflook en een handvol bladpeterselie zeer fijn.
  2. Meng dit met grof gemalen zout en peper naar smaak en voeg 1 tl marc de Bourgogne of cognac toe aan 200 g zachte boter.
  3. Doe wat boter in het slakkenhuis, gevolgd door de slak en smeer de opening royaal dicht met boter.
  4. Verwarm de slakkenhuizen ongeveer 10 minuten in een oven van 200 gr. De boter moet bruisen, maar niet bruin worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter