Pittige chutney

Pittige chutney

Smulweb imageSmulweb

Maak jouw gerecht nog smaakvoller met deze pittige chutney. Proef de pittige smaak van paprika en pepers. Lekker als bijgerecht.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige chutney op tafel.

  1. Ontvel de paprika's en pepers door ze eerst even op 250°C te blakeren in de oven of boven een vuurtje van gasfornuis of bbq. Haal ook de zaadjes uit de pepers en paprika en snijd alles fijn.
  2. Snijd ook de uien fijn. Verwarm de olie in een hapjespan en bak de uien zacht in 10 minuten.
  3. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat zachtjes koken, circa 20 minuten, tot het stroperig is geworden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen