Nasischotel met omeletreepjes

Nasischotel met omeletreepjes

Smulweb imageSmulweb

Deze nasischotel is perfect voor doordeweeks én als je gasten over de vloer hebt. Botermalse beefreepjes gemarineerd in ketjap, rijst, paprika en rode peper, knapperige groenten en omeletreepjes om het feest compleet te maken. Bon appétit!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Nasischotel met omeletreepjes op tafel.

  1. Roer in een kom de ketjap met basterdsuiker, citroensap, geperste knoflook en 1 el olie tot een marinade. Snijd het vlees in repen, schep het erdoor en laat het ca. 15 min. afgedekt staan.
  2. Kook de rijst. Was de paprika en rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Giet de rijst af en laat deze tot gebruik afgedekt staan. Laat de kruidenmix wellen.
  3. Verhit de wok, bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 6 min. gaar, haal het uit de wok en houd het warm onder aluminiumfolie.
  4. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak paprika, pepertje en nasigroenten ca. 4 min., m.u.v. de taugé. Voeg de gewelde kruidenmix, rijst en taugé toe en verwarm het geheel al omscheppend.
  5. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit in een koekenpan 1 el olie en bak een omelet. Snijd deze in dunne reepjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden