Tapas zalm met ei en mayonaise

Tapas zalm met ei en mayonaise

Smulweb imageSmulweb

Tapas zalm met ei en mayonaise op een bedje van knapperig stokbrood. Geef er gezellige borrelavond twist aan en deel ze met de vrienden!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 ei hard gekookt

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tapas zalm met ei en mayonaise op tafel.

  1. Zet alle ingrediënten en borden die u gaat gebruiken een uurtje in de koelkast zodat alles lekker koud is voordat u aan de slag gaat.
  2. Beleg een sneetje stokbrood achtereenvolgens met de zalm en het schijfje hardgekookt ei.
  3. Schep met een lepeltje een toefje geraspt hardgekookt eiwit op het schijfje ei.
  4. Voeg naar smaak een paar druppeltjes citroensap of limoensap toe over de zalm en wat versgemalen peper over het ei.
  5. Garneer met een dotje mayonaise.
  6. Steek er een cocktailprikker in om de boel bij elkaar te houden, het hoort bij de traditie, en het maakt er een echte pincho van.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Sauzen Tapas