- 80 ml Limoncello
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Tiramisu met limoncello op tafel.
- Meng de slagroom met de mascarpone en de poedersuiker. Klop met een elektrische mixer tot een romig mengsel.
- Rasp de schil van een citroen en voeg deze toe aan het roommengsel.
- Meng het citroensap met de Limoncello.
- Maak de tiramisu: leg in een schaal de helft van de lange vingers op de bodem. Giet de helft van het Limoncellomengsel eroverheen en bedek met de helft van de mascarpone. Leg de rest van de lange vingers erop en giet het overige Limoncellomengsel eroverheen. Sluit af met een laag mascarpone. Voor individuele porties: neem zes bordjes en bouw de tiramisu per bord op.
- Snijd de laatste citroen in hele dunne plakjes. Garneer de tiramisu eventueel met verse munt en poedersuiker. Zet in de koelkast tot het moment van serveren.