- 45 g Half Volkoren Toverrijst
- 1 el Aardappelzetmeel
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Courgette-tartaarpannetje op tafel.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de courgette en snijd hem in stukken. Pel en snipper de ui.
- Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de ui en rul de tartaar ca. 3 min. Breng op smaak met zout en peper.
- Haal de tartaar uit de pan. Bak de courgette in het braadvet en breng hem op smaak. Voeg de tartaar weer toe. Voeg ca. 100 ml water toe. Breng het aan de kook en roer het bouillonblokje erdoor. Laat alles afgedekt ca. 5 min. smoren.
- Was de dille en snijd hem fijn. Roer de crème fraîche en de dille door het courgette-tartaarpannetje. Breng het geheel op smaak met zout en peper en de mosterd. Bind de saus evt. licht.
- Laat de rijst uitlekken en serveer de rijst erbij.