Dahl met linzen

Dahl met linzen

Smulweb imageSmulweb

Een voedzame en smaakvolle Dahl bomvol linzen en kikkererwten. De kruidenmix van koriander, fenegriek, komijn en knoflook en verse koriander geven dit gerecht een echte Indiase smaak.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Fenegriekzaad

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Dahl met linzen op tafel.

  1. Vijzel korianderzaad en fenegriek tot poeder. Voeg komijnzaad toe en vijzel dit mee. Voeg vervolgens de knoflook en alle andere kruiden behalve de verse koriander toe.
  2. Blend de koriander met de ui en voeg de kruidenpasta en tomatenpuree eraan toe. Breng op smaak met zout.
  3. Verhit de olie in een pan en zet de uien aan. Voeg de kruidenpasta toe met wat water. Laat 3 minuten pruttelen en voeg dan de linzen en kikkererwten toe om warm te worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Linzen Dahl