De beste zomer burger

De beste zomer burger

Smulweb imageSmulweb

Proef de zomer met deze heerlijke zelfgemaakte burgers. Het gehakt is op smaak gebracht met knoflook, ui, koriander, chili, mosterd en ketchup. Ei en paneermeel zorgen voor de juiste structuur. Garen op een hete barbecue en smullen maar!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke De beste zomer burger op tafel.

  1. Hak knoflook, ui, koriander en eventueel chili fijn. Voeg dit toe aan het gehakt, samen met de mosterd, ketchup en eidooier. Voeg zout en peper toe naar smaak. Kneed goed en voeg paneermeel toe tot het gehakt niet te vochtig maar ook niet te droog is.
  2. Maak mooie burgers van het gehakt, het liefst iets dikker. Een beetje rood van binnen is lekker.
  3. Garen de burgers op een goed hete BBQ, afhankelijk van de dikte.
eet smakelijk